Category Archives: топлоизолация-сгради

Кой предлага абсолютно безлихвено изплащане ?

#Кой предлага разсрочено безлихвено плащане за топлоизолация на дома и сградата и как е възможно това?

Коя е тази фирма която първа преди повече от 5 (пет) години въведе безлихвеното разсрочено разплащане за строителни услуги и защо никой не разбра, че подобна услуга съществува.

-медиите не отразяват явно събитията които не стимулират Банките?

КаквИ УСЛОВИЯ СА необходимИ за да предлагаме безлихвени разсрочени разплащания за стоките и услугите които предлагаме ?

Първото и най-важно условие е вярата! Вярата в доброто и вярата в хората, да повярваш, че няма да бъдеш излъган, че хората ще са коректни към теб по същия начин по който и ти си коректен чрез професионално изпълнения си ангажимент !

Второто условие е да не ви водят парите, да ви води желанието за професионално развитие, за придобиване на още по-голям професионален опит и разбира се удовлетворението от изпълненото на всеки един от поетите ангажименти към клиентите – хората гласували ни доверие ( вече шестнадесет години с грижа към клиента )

Елементарни условия които в синхрон постигат именно тази услуга – Безлихвено Разсрочено Плащане (#БРП )

Търсите надежден изпълнител за топлоизолацията на сградата, апартамента или къщата при това на безлихвено изплащане – възползвайте се още сега от тук… ние си знаем работата!

Вярваме един в друг!

 

 

 

Търсите надеждна фирма за топлоизолация на сградата ви?

Ако търсите надеждна фирма за изпълнение на качествена топлоизолация на сградата ви – то вие сте на правилното място!

Ние от фирма за топлоизолации – Енерджи Хаус ЕООД вече 15 години ви предлагаме надеждни и бързовъзвращаеми инвестиции в сферата на енергийната ефективност. Ние от фирма за изолации , ви гарантираме ,че вашата ново топлоизолирана сграда ще се отличава от всички околни по качеството на изпълнение и постигнатия топлоизолационен и санировъчен ефект.

Нашия опит е нашата сила в монтажа на топлоизолацията на сградата ви

Уважаеми клиенти , скъпи приятели. Нашия вече над 15 години опит и стаж в изпълнението на качествена топлоизолация и хидроизолации ви гарантират една наистина надеждна и дълготрайна топлоизолационна система , система подплатена с нашата минимална гаранция от седем (7) години пълна гаранция на изпълнените системи.

Ако все още искате да разгледате офертите и на другите фирми които се занимават с топлоизолация на сгради – не губете време. Ако за вас опита и огромното желание за удовлетворяване на вашите индивидуални изисквания не са от значение , продължете с търсенето на фирма за топлоизолацията на фасадата ви. Обаче ако вие държите вашата топлоизолация да стане най-хубавата и най-енергийно ефективната – то ние сме вашите надеждни и качествени изпълнители.

Не губете от ценното си време в търсене – вече намерихте !

Очакваме да се запознаем – Енерджи Хаус ЕООД

Нова услуга от фирма за топлоизолация на сгради

ЕТАЛБОНД – НАШАТА НОВА УСЛУГА ЗА ВАС

Ние от фирма за топлоизолация на сгради Ви предлагаме най-новата ни услуга – качествени окачени фасади от еталбонд !

ОКАЧЕНИ ФАСАДИ – ЕТАЛБОНД

Ние знаем как да направим вашата фасада красива и енергоефективна – правим го от 1998г. Предлагаме ви сега в настоящата 2011г. новата ни услуга – окачени фасади от еталбонд ! С нашия нов сайт – еталбонд.net ще ви държим в течение на най-добрите решения за вашата фасада от еталбонд като това ще бъде на най-добрите цени за еталбонд на българския пазар – така както Ви предлагаме най-атрактивните цени за топлоизолация !

Топлоизолация на сгради – Август Септември

Нашите предложения за вашата топлоизолация на сградата – имота

При настъпването на м.Август се преполовява сезона за изпълнение на топлоизолации били те по алпийски способ или чрез изграждане на модулни/фасадни скелета и др.

Ние от фирма за изолации Е.Х Ви предлагаме надеждни решения за вашата качествена топлоизолация.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ АВГУСТ – СЕПТЕМВРИ 2011

В предвид разгара на сезона производителите както и работниците по изолации увеличават цените на предлаганите от тях услуги.

НиЕ От фирма за топлоизолация – Енерджи Хаус ЕООД ви предлагаме нашите абсолютно същи цени както и през м. Май 2011г . Може да разгледате нашите ценови предложения от тук… или се свържете с над директно за вашата индивидуална цена за топлоизолация от тук…

Ние винаги мислим за ВАС и винаги ще ви предлагаме най-добрите решения за вашата надеждна и енерго спестяваща топлоизолация !

Топлоизолация 2011 юли август

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 2011 ЮЛИ-АВГУСТ

Ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме надеждни и качествени решения за вашата надеждна и енергоспестяваща топлоизолационна система.

Нашите цени винаги са най-добри за най-добрите материали за топлоизолация и качествен труд при полагането на топлоизолации.

Нашите алпинисти за топлоизолация Ви гарантират надеждни и качествени топлоизолации от въже, както и нашите дългогодишни работници на топлоизолация от скеле Ви гарантират естетични и енергоспестяващи решения за вашия дом и офис!

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ В ЛЕТНИЯ СЕЗОН НА ТОПЛОИЗОЛАЦИИТЕ !!!

НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ

ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ

ОФЕРТИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИИ НА СГРАДИ АПАРТАМЕНТИ КЪЩИ И ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ

Уважаеми клиенти в ход е сезон 2011 за полагане на топоизолация , ние от Енерджи Хаус ЕООД знаем колко е важно качествено изпълнената топлоизолация на сградата  / обекта ВИ.

Именно поради тази причина вече 13 години предлагаме най-качествените решения за топлоизолация на сгради , топлоизолация на апартаменти , топлоизолация на къщи и всичко свързано с качествените топлоизолации.

Възползвайте се от нашите СУПЕР ЦЕНИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на най-добрите материали за топлоизолация а именно:

  • ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ С МАТЕРИАЛИТЕ НА CERESIT (ЦЕРЕЗИТ)
  • ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ С МАТЕРИАЛИТЕ НА BAUMIT (БАУМИТ)
  • ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ С МАТЕРИАЛИТЕ НА TERAZID (ТЕРАЗИД)
  • ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГАДИ С МАТЕРИАЛИТЕ НА WEBER (ВЕБЕР)
  • ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ С МАТЕРИАЛИТЕ НА ANGRO (АНГРО)

Винаги най-оптималното решение за полагане на топлоизолация от скеле и топлоизолация от алпинисти на входове , къщи , блокове и сгради.

ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите клиенти най-добрите решения за надеждна и енергоспестяваща топлоизолация – Все пак най-важното нещо за което всеки е потърсил топлоизолаця е – намаляване на разходите за отопление и охлаждане ! Ние знаем това и знаем как да го постигнем. Ние използваме само най-качествените материали за топлоизолация както и се доверяваме на нашите дългогодишни работници в сферата на изолациите !

Ние предлагаме надеждните топлоизолационни системи на гигантите в изолациите – BASF , Ceresit, Baumit както и нашите родни производители които по НИЩО не отстъпват на качество на топлоизолационната система – Теразид, Булмастер , Марисан и др!

Какво ново в топлоизолацията на сгради

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА СГРАДИ

НОВИ ПО АТРАКТИВНИ УСЛОВИЯ ПРИ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯТА НА СГРАДИ

ЕНЕРДЖИ ХАУС – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – ЛИДЕР В САНИРАНЕТО И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯТА НА СГРАДИ И АПАРТАМЕНТИ

Качествена топлоизолация на сградата , къщата и алартамента.

Най-добрите решения за вашата надеждна топлоизолация на сградата – апартамента. Ние от фирма за топлоизолация – Енерджи Хаус ЕООД Ви гарантираме надеждни и ефективни топлоизолационни решения за дома – офиса къщата !

Свържете се с нас още сега от тук…